Haber

Ali Koç’tan Dursun Özbek’e gönderme

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Toplantısı, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da yönetim kurulunda yaptığı açıklamalarda çarpıcı ifadeler kullandı.

“Unutulmaz iki maç var”

İşte Ali Koç’un açıklamalarından öne çıkanlar…

“Çalınan puanların yanı sıra çalınmaya çalışılan puanlar da bizi çok endişelendirdi. Hafızalarımızdan silinmeyecek iki maç var; biri ‘ofsayt benzeri’ maç (Sivasspor – Galatasaray), diğeri ise Adana Demirspor ile oynadığımız maç. Bir maçta çok tartışmalı pozisyonlar oluyor.”

Gözden kaçırma Dursun Özbek’ten TFF’ye: Ali Koç ve Ali Şansalan gündemde Haberin Detayları

“Fenerbahçe’yi şampiyon yapmayın” diye bir talimat aldınız mı?

“TFF’ye gittik ve ‘Sayın liderimiz iyi niyetten şüphelenmeye başladık. Fenerbahçe’yi şampiyon yapmama talimatı mı aldınız?’ dedik. dedik.”

“Biz gittik diye gittiyseniz yazıklar olsun”

Ali Koç, son periyotta artan hakem hatalarına vurgu yaptı. Başkan, önceki gün Galatasaray’ın TFF’ye gönderilmesine de gönderme yaptı.

“Bilinen kulüp başkanına sesleniyorum. Randevu alıp gittik. Hiçbir medya mensubunu davet etmedik. Randevusuz gittiniz köstebeğiniz olan eski bürokratla birlikte habersiz. . Biz gittik diye gittiyseniz yazık. İktidardaydınız.”

Karşılıklı TFF görüşmeleri

Hatırlanacağı üzere Ali Koç’un Riva’ya gidip hakemleri öğrenmesinden kısa bir süre sonra Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF yöneticisi ve Galatasaray eski yöneticisi Yusuf Günay ile birlikte olduğu Mehmet Büyükekşi ile randevusuz görüştü.

Öte yandan Ali Koç Allah hiçbir kulübün şampiyonluk afişlerini revize etmesine izin vermesin” dedi.ifadeleri kullandı.

“Galatasaray, kötülük yapma yetenekleriyle takdire şayan bir camia”

“Galatasaray, kötülük yapma yetenekleriyle takdire şayan bir camia. Ligi bitirmemek emlak projelerini bitirmemek gibidir demeliydik!

Beşiktaş dün bir açıklama yaptı, buna ‘pusu kültürü’ diyorlar. Bizimle ilgili bir kısım da var ama tam anlayamadım. Git oku, yazan kişi şu anki durumu ne güzel özetlemiş. ‘Türk futboluna pusu kültürünü getirenlere geçit yok’ başlığı bu. Lütfen bunu oku.

Allah hiçbir kulübe şampiyonluk afişlerini revize etmesin! Her dönemin kuvvetleriyle kol kola olmayı bilen bir yapısınız. Seçimler bitsin, Florya projesinde neler olduğunu anlatacağız.”

“Özel meydana çağrılınca gelmiyorsun”

“Bugün TFF ‘Neyse kardeşimin elinde belge var’ deyip arkasında dursa. Siz ‘Belge bizde’ diyorsunuz, biz bu sinemayı 1999’da gördük. geçmiş Neye sahip olduğunuzu açıklayın.

haberaraban.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu