Haber

Antalya, Muratpaşa ile artık ‘Sultanlar Ligi’nde’

ANTALYA (İGFA) –Eczacıbaşı Dynavit, Vakıfbank ve Fenerbahçe Opet gibi dünyanın en iyi kadın voleybol takımlarının mücadele ettiği Misli.com Sultanlar Ligi’nde Antalya da yerini alacak.

Müjdeyi Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal verdi.

Başkan Uysal, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Muratpaşa Belediyespor’un Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Sigorta Dükkanı ile iş birliği yaparak önümüzdeki dönemde kadın voleybolunun üst liginde mücadele edeceğini belirtti.

Başkan Uysal, yaptığı paylaşımda, “Kadın voleybolun süper ligi Sultanlar Ligi’nde Antalya’mızı Muratpaşa Belediyespor Sigorta Mağazası temsil edecek. Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübümüz ile Sigorta Shop’un işbirliği sonucunda MuratpaşaBelediyespor Sigorta Shop Bayan Voleybol Takımımız, ülkemize büyük sevinç ve gurur veren kadın voleybolunun önemli bir parçası olarak hedefli, iddialı ve kaliteli bir mücadele ortaya koyacak. 2023-2024 sezonunda. Muratpaşa’mıza ve Antalya’mıza hayırlı olsun” dedi.

MuratpaşaBelediyespor, Sultanlar Ligi takımlarından Insurance Shop ile Meryem Boz, Hande Baladin ve Paola Egonu gibi dünya yıldızlarının sahne aldığı Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek.

akcakent-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu