Yaşam

BluTV’nin merakla beklenen orijinal dizisi MAGARSUS, Hepsiburada Premium’un katkılarıyla 10 Ağustos’ta seyirciyle buluşacak.

Başrollerini Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ercan Kesal’ın paylaştığı, 2023’ün en iddialı yerli yapımlarının arasına şimdiden giren Magarsus’un ilk iki bölümü 10 Ağustos’ta BluTV’de seyirciyle buluşacak. 

Magarsus, Çukurova’nın sahil ilçesi Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak Ailesi’nin dış güçlerle hem kendi içlerinde hem de bölgede hakimiyet kurmaya çalışmasını konu alıyor. Adana’nın Karataş, Sarıçam ve Yumurtalık ilçelerinde geçen dizinin çekimleri yaklaşık 2 ay sürdü. Yılın merakla beklenen dizisi Magarsus, başarılı oyuncu kadrosuyla 7. Berlin Dizi Festivali’nin “Özel Mansiyon” kategorisinde “Yıldız Oyuncu Kadrosu” ödülüne layık görüldü. Magarsus’un basın ön gösterimi 7 Ağustos 2023 Pazartesi günü özel bir etkinlikle Soho House’da yapıldı.

BluTV CMO’su Merve Naz Atmaca Özdurak konuşmasında “Türkiye’nin ilk ve lider yerli video platformu olarak bu toprakların hikayelerinin gücüne inanıyoruz. Magarsus hem senaryosuyla hem de oyuncu kadrosuyla, tanıtımlarda aldığımız olumlu geri dönüşlerle bizi ilk günden beri heyecanlandıran bir proje. ve seyircilerin heyecanı yılın dizisi olacağına olan inancımızı pekiştirdi.Hepsiburada Premium ile geçtiğimiz yıl başlayan başarılı işbirliğimiz çerçevesinde BluTV’nin premium içeriklerini Hepsiburada Premium üyelerine ulaştırıyoruz.söz konusu.

Hepsiburada Pazarlama Küme Yöneticisi Görkem Dereli, “Türk yapımlarının dünya çapındaki başarısı hepimizi gururlandırıyor. Bu anlamda BluTV’ye Türk yapımına katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Hepsiburada Premium, Hepsiburada’nın üyelik bazlı sadakat programıdır ve üyelerine birçok avantaj sağlar. Geçen ay 1. yılını kutladığımız ve 1,3 milyon üyeye ulaştığımız Hepsiburada Premium’un en değerli ayrıcalıklarından biri de yola çıktığımız ilk günden beri yanımızda olan catering BluTV üyeliği. Bu keyifli işbirliğinin uzun yıllar devam etmesini diliyoruz. Yılın en iddialı yerli yapımları arasında yer alan Magarsus’u merakla bekleyen tüm izleyicileri Hepsiburada Premium’un ayrıcalıklı dünyasına bekliyoruz.”söz konusu.

Abonelik boyunca “Premium” görüntüleme ayrıcalığı

Hepsiburada Premium’un katkılarıyla ekrana gelen Magarsus’u 10 Ağustos’tan itibaren premium üyeler, üyelik süreleri boyunca bonus BluTV üyelikleri sayesinde izleyebilecekler. Geçen ay birinci yılını kutlayan Hepsiburada Premium’un 1 milyondan fazla üyesi bulunuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu