Haber

Erdoğan, Davutoğlu’nun atama talebini reddetti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İsrail’in Gazze saldırılarının ardından yaptığı açıklamada; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan ifadeler kullandı.

Davutoğlu daha sonra Erdoğan’dan randevu istedi.

Cumhurbaşkanı Davutoğlu’nun talebine olumlu yanıt vermedi.

“ARACILIK EDECEK BİRİSİ VARSA O BENİM”

Erdoğan’ın kendisine olumlu yanıt vermediğini belirten Gelecek Partisi lideri, Filistin meselesinde arabuluculuk yapabilecek tek kişinin kendisi olduğunu belirtti:

Bütün bu sorunlara aracılık edebilecek biri varsa o da benim. Bu konuda yapabileceğim katkıyı kendisine sunmak isterim. “Ayrıca onlara bazı özel girişimler sunmayı da düşünüyorum.”

“ERDOĞAN, DAVUTOĞLU’NUN İHANETİNİ affetmiyor”

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü köşesinde “Erdoğan’ın Davutoğlu’na randevu vermeyeceği yönünde bir izlenim edindi” dedi. Selvi şu değerlendirmelerde bulundu:

Davutoğlu, “Filistin için aslında baş başa ağladığımız Sayın Erdoğan” deyince, “Bu yüzden mi ona ihanet ettiniz?” dedim. kelimeler döküldü. İsrail’e karşı One Minute’u çeken, Kudüs’ün sesi, Filistinlilerin koruyucusu Erdoğan’a ihanet etmeye değer miydi?

Davutoğlu, Gazze’deki katliamı gerekçe göstererek Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu istedi.

Peki Erdoğan Davutoğlu’na randevu verecek mi? Benim edindiğim izlenim herhangi bir atamanın yapılmayacağı yönünde. Çünkü Erdoğan, daha sonra başbakan ve AK Parti Genel Başkanı yaptığı Davutoğlu’nun ihanetini affetmiyor.

KAYNAK: ACENTELER, HÜRRİYET

selimhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu