Haber

HÜDA-PAR Çalışma Hayatında İstenilen Şeriat Düzeni

AK Parti listelerinden seçime girecek olan HÜDA PAR, Genel Müdürlük Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Çiftçi, iş hayatında kadın ve erkeğin bir arada olmaması gerektiğini savundu. Çiftçi’nin açıklaması partinin resmi Twitter hesabından paylaşıldı.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek veren ve AK Parti listelerinden seçime girecek olan HÜDA-PAR’ın resmi Twitter hesabından partinin kadına ve aileye bakışını anlatan video paylaşıldı.

HÜDA-PAR Genel Merkez Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Çiftçi açıklama yaptı. Ailenin toplumun devamının teminatı olduğunu belirten Çiftçi, şöyle konuştu: Sağlıklı bir toplum ancak sağlıklı ailelerle mümkündür. Bu nedenle aile kurumunu korumak ve aile oluşumunu teşvik etmek devletin görevidir.‘ söz konusu.

Çiftçi, ailenin bir erkek ve bir kadının evliliği ile kurulduğunu söyledi. “Sapık bağlantılarla aile kurulmaz”ifadeleri kullandı.

“Evlilik dışı ilişkilerden kaçınılmalı”

Çiftçi konuşmasının devamında evlilik dışı ilişkileri hedef aldı. “Kaçak olarak yaratılan nesil, toplum için felakettir”dedi çiftçi, İnançlarımıza, değerlerimize ve kültürümüze uymayan Batılı bir yaşam tarzının sonucu olan evlilik dışı bağlar, nesil güvenliğini tehdit eden davranışlardır. Merhamet ve şefkatten yoksun, bencil ve bireyci bir toplumun ortaya çıkmasına yol açacak evlilik dışı çıkarların önüne geçilmelidir.ifadeleri kullandı.

“Boşanmada arabuluculuk teşvik edilmeli”

Çiftçi, sorun yaşayan ve boşanma aşamasına gelen eşler arasında arabuluculuk yapmak isteyen sivil toplum kuruluşlarına veya kişilere fırsat verilmesi gerektiğini söyledi. ‘Boşanmaların önlenmesi ve toplumun aile yapısının korunması için bu girişimler devlet tarafından teşvik edilmelidir’söz konusu.

“Kadınlara hizmet veren kurumlarda sadece kadınlar çalıştırılmalı”

İş hayatında kadın ve erkeğin bir arada olmaması gerektiğini savunan Çiftçi, şunları söyledi: ‘Kadınların çalışma kuralları cinsiyetlerinin gereklerine göre uyarlanmalıdır. Başta eğitim ve sağlık olmak üzere kadınlara hizmet veren kurum ve kuruluşlarda sadece kadınlar çalıştırılmalıdır.ifadeleri kullandı.

esenler-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu