Haber

Kim Kardashian’ın gençlik travması: “Ablam hoşlandığım erkeklere bana kötü davranırdı”

Yaptığı ve söylediği her şeyle gündemde olan ünlü isimlerden Kim Kardashian, sekiz yıldır evli olduğu Kanye West’ten geçtiğimiz yıl resmen boşandı.

Mahkeme belgelerinden, 42 yaşındaki realite TV yıldızı ile 45 yaşındaki rapçinin dört çocuğunun velayetini paylaşacağı öğrenildi.

Özel hayatıyla her zaman gündemde olan Kim (43), son dönemde “The Kardashians” adlı reality şovda ablası Kourtney Kardashian (44) hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti.

“Umarım telafi edilir”

Ünlü isim, kız kardeşinin doğum gününü kutlamak için düzenledikleri partide kız kardeşine gömlek hediye etti. “Sana kız kardeşim demekten gurur duyuyorum. Umarım bu sana söylediğim diğer kötü şeyleri telafi eder.”Bana şöyle bir kart verdi:

‘Kız kardeşimin göğüsleri sarkık’

Kim, Kourtney’e bir itirafta bulundu. “Bu kart tam anlamıyla ben ve Kourtney için yapılmıştı. Birbirimize her zaman kötü şeyler söylerdik.”dedi ve ekledi: “Kourtney’de selülit vardı derdim. Kourtney ise hoşlandığım erkeklere benden bahseder, ‘Kız kardeşimin göğüsleri sarkık, onu tanısan ondan nefret ederdin’ derdi. Ben de çekip giderdim. oradan utanıp ağlıyorum.”

Kourtney Kardashian daha sonra kardeşine döndü ve şunları söyledi: “Geçmiş için üzgünüm” söz konusu. Kim elini kalbine götürürse, “Teşekkür ederim”Sadece şunları söyledi:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu