Yaşam

Mutlu muyuz üzgün müyüz? Yüzüklerin Efendisi Serisinin Yeni Filmleri Geliyor!

Fantastik kozmosun ağır sikletlerinden biri olan Yüzüklerin Efendisi serisi, üç filmiyle de kitaba sadık kalmış ve sinemaseverleri enfes bir dünyanın içerisine dahil etmiştir. Yıllar önce sona eren üçleme hayranlarını büyük bir rahatlatırken, sinemanın yapım şirketi yeni Yüzüklerin Efendisi filmlerinin geldiğini duyurdu!

JRR Tolkien’in enfes zihninden çıkan Yüzüklerin Efendisi serisi, kitabıyla olduğu kadar sinemasıyla da fantastik dünya tutkunlarını memnun etti.

2001 – 2003 yılları arasında çekilen 3 film ile sinema dünyasında bomba etkisi yaratan film serisi son olarak Hükümdarın Dönüşü adlı bölümle diziyi noktalamıştır.

Aradan geçen senelere rağmen ilk kez izliyormuşçasına heyecanla ekrana oturmamıza neden olan dizi hakkında geçtiğimiz gün bomba gibi bir tartışma yapıldı.

İddiaya göre Yüzüklerin Efendisi dizisi orijinal sinema salonlarıyla yeniden beyaz perdede olacak!

Son olarak dizinin seri versiyonu Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri yayına başladı ve film serisi kadar heyecanla karşılamadı.

Dizi heyecanını yeniden doruklara çıkarmak isteyen yapımcılar şimdi de yeni sinemalar için kolları sıvadı!

Warner Bros. Discovery CEO’su David Zaslav liderliğindeki toplantıda, JRR Tolkien’in eserlerinin yayın haklarını elinde bulunduran Embracer Group ile anlaşma sağlandığını ve uyarlama filmler için harekete geçtiklerini duyurdu.

Söylentilere göre yeni sinemaların üreticisi yine yepyeni üçlemenin arkasında yer alan New Line Cinema olacak.

Söz konusu gelişme şu an için sadece toplantıda konuşuluyor olsa da Warner Bros. Pictures, New Line Cinema ve Embracer Group henüz kamuoyuna resmi bir açıklama yapmadı.

Yeni sinemalarla ilgili resmi açıklamaların birkaç ay sonra paylaşılacağı iddia ediliyor.

Çoğumuzun hayatında değerli bir yere sahip olan Yüzüklerin Efendisi dizisinin yeni filmlerle beyaz perdeye döneceği tezi, birçok sinemaseveri heyecanlandırmış, orijinal üçlemeyi boşa çıkaracağı için pek çok kişiyi üzmüştür.

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Yüzüklerin Efendisi serisi devam etmeli mi?

silvanajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu