Haber

Tiran Teknik Direktörü: Oyuncularıma güvenim tam

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme maçında yarın Beşiktaş’a konuk olacak Arnavutluk takımı Tiran’ın teknik direktörü Orges Shehi, “Oyuncularıma güvenim tam” dedi.

Karşılaşmanın oynanacağı Beşiktaş Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Orges Shehi, “Bu maçta favori olmadığımızı biliyoruz. Ancak şansımızı kendimiz yaratacağız. En iyi performansımızı ortaya koyacağız.” … Takım gerçekten kendini göstermek istiyor.” dedi.

Yarın oynanacak maç için takım hakkında konuşan Shehi, “Bir antrenmanımız daha var. Oyuncuların bu antrenmandaki performanslarının yüksek olacağını düşünüyorum. Böylelikle kafamdaki takım da şekillenmiş olacak.” sözlerini kullandı.

İskenderun’da futbol oynarken Beşiktaş’a karşı oynadığını hatırlatan Shehi, “Bugün oynanacak maç farklı. Bugün başka bir takım var. Teknik direktörlük de çok farklı. O zamanki futbol bugünkü futboldan farklı. ” değerlendirmesini yaptı.

En iyi performanslarını sergilemek istediklerini vurgulayan Shehi, “Burada şansımızı kullanacağız. Hiçbir teknik direktör maç kaybetmek için sahaya çıkmaz. Yarın takımım en yüksek performansı vermek için sahada olacak. Eminim ki öyle olacaktır.” iyi bir eşleşme.” dedi.

Kristal Abazaj: “Futbolda artık küçük veya büyük takım yok”

Tiran’ın sağ kanat oyuncusu Kristal Abazaj, teknik direktörlerinin verdiği taktiği en iyi şekilde uygulamak istediklerini belirtti. ifadeleri kullandı.

En yüksek performanslarını sahada göstermek istediklerini belirten Abazaj, “Beşiktaş’a özel bir strateji uygulamadık. Uygulamayı düşünmüyoruz. Sahada yakışır bir sonuç almak istiyoruz.” dedi.

Tiran hazırlıklarını tamamladı

Arnavut ekibi yarın Beşiktaş Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Tatbikatın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık geçti. Oyuncular basın alanında topla ısındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu