Haber

3 kişinin öldürüldüğü yerde yayın yapan muhabirin arkasında dans etti! Tepkiler çığ gibi

Sky News muhabiri, Salı günü İngiltere’de bıçaklı ve arabalı saldırıda 19 yaşındaki Barnaby Webber, 19 yaşındaki Grace O’Malley-Kumar ve 65 yaşındaki Ian Coates’in hayatını kaybettiği olay yerinden yayın yaptı. Muhabir canlı yayındayken kamera çerçevesinde bir kadın dans etti.

TEPKİLENDİ

Cinayetin işlendiği yerde yapılan yayını dansıyla sabote eden hanıma yansımalar çığ gibi geldi. “İğrenç!” Twitter kullanıcısı bir bayan için. bir diğeri ise hassas yayınını kesmesinin düpedüz skandal olduğunu söyledi.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME DEVAM EDİYOR

Polis, dün sabah erken saatlerde öğrenci yurdunun yakınındaki bir ara sokakta Webber ve O’Malley-Kumar’ın bıçaklanarak öldürüldüğü saldırının ayrıntılarını netleştirmek için çalışıyor. Memurlar, şüphelinin yaklaşık bir mil ötede bir okul görevlisi olan Coates’i de öldürdüğünü, minibüsünü çaldığını ve bir grup yayayı ezdiğini söyledi. Çatışmalarda 3 kişi yaralandı, 1 kişinin durumu ağır.

ŞÜPHELİ HATA YOK

Polis, zanlıyı yakınlarda elektroşok tabancasıyla etkisiz hale getirerek cinayet şüphesiyle gözaltına aldı. Yetkililer saldırıyı terör olarak nitelendirmedi. Polis, zanlının akıl sağlığı da dahil olmak üzere çeşitli konuları araştırıyor. Raporlara göre, adı açıklanmayan zanlı aslen Batı Afrikalı ve yıllardır İngiltere’de yasal olarak ikamet ediyor. Zanlının herhangi bir sabıkası olmadığı da bildirildi.

cungus-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu