Ekonomi

Canaccord, CervoMed’i Satın Alma ile piyasaya sürüyor, hisse senedinin değerinin çok düşük olduğunu söylüyor

Perşembe günü, Canaccord Genuity, klinik aşamada bir biyofarmasötik şirketi olan CervoMed’in (NASDAQ:CRVO) Alım derecesi ve 50,00 $ fiyat hedefiyle kapsamını başlattı. Merkezi Boston, Massachusetts’te bulunan CervoMed şu anda yaşa bağlı nörolojik bozuklukların tedavisi için terapötik ürünler geliştiriyor.

Şirketin önde gelen ilaç adayı neflamapimod, Lewy cisimcikli (DLB) demans için Faz 2b doğrulama denemesinden geçiyor. Canaccord Genuity, şirketin biyofarmasötik endüstrisinin Alzheimer hastalığından daha az hedef aldığı bir durum olan DLB’yi hedefleme yaklaşımını stratejik bir avantaj olarak vurguladı. Firmanın metodolojisi, tedaviye yanıt verme olasılığı en yüksek olan hastaların biyobelirteç tabanlı tanımlanmasına dayanıyor ve Canaccord, bunun şirketi bu güçlü tıbbi durumla ilişkili riskleri azaltmaya daha da yaklaştırdığına inanıyor.

Canaccord Genuity, özellikle temsil ettiği değerli pazar fırsatı nedeniyle neflamapimodun potansiyeli konusunda iyimser olduğunu belirtti. Şirketin analizine göre ilacın ABD’deki satış potansiyeli milyarlara ulaşabilir. Bu potansiyel ve CervoMed’in piyasa değerinin şu anda 100 milyon doların altında olduğu gerçeği göz önüne alındığında Canaccord Genuity, hisse senedinin değerinin önemli ölçüde düşük olduğunu düşünüyor.

Firma ayrıca CervoMed’i, DLB’ye olan odağını geliştirmek amacıyla erken aşama denemelerden elde edilen verileri ve öngörüleri stratejik olarak kullandığı için övdü. Şirkete göre bu yaklaşım, CervoMed’i biyofarma endüstrisinde farklılaştırıyor.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

ulubeyhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu