Haber

Jackson Muleka’ya Süper Lig’den teklif var

Süper Lig için iddialı bir kadro kuracak olan Samsunspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Lider Yüksel Yıldırım, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin liderleriyle transfer görüşmesi yaptı.

Başkan Yıldırım, üç kadronun liderlerinden takımlarında düşünmedikleri isimler hakkında bilgi aldı. Teknik direktörlerin kararına göre değerlendirilmeyen isimler için liderlerin kırmızı ışıkta yardımcı olacağı belirtildi. Yıldırım ise Beşiktaş’tan Muleka’yı özellikle istediğini Lider Ahmet Işık Çebi’ye iletti.

Kasımpaşa’da yıldız oldu

Geçen dönem başında Belçikalı Standard Liege grubundan transfer olan Muleka, bu sezon çıktığı 32 maçta 6 gol atıp 1 de asist yaptı. Siyah beyazlılarda beklentilerin altında kalan 23 yaşındaki forvet, forvet yanı sıra çift kanatta da oynayabiliyor. Genç forvet, bir sezon önce devre arasında kiralık olarak geldiği Kasımpaşa’da çıktığı 14 maçta 12 gol 5 asistlik katkısıyla dikkatleri üzerine çekerken, Beşiktaş Standard Liege’den 3 milyon 350 bin euro’ya bonservis bedelini alarak bonservis bedeli ödedi. 2027’ye kadar sözleşmesi var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu