Teknoloji

Taşınabilir Fotoğrafçılıkta yeni dönem! İşte yepyeni HONOR Falcon Kamera Sistemi…

Küresel teknoloji devi HONOR’un yakın zamanda piyasaya sürmeyi planladığı Magic6 serisi, geliştirilmiş Falcon kamera özellikleriyle fark yaratıyor. Önceki nesle kıyasla bilgi örneklerinde neredeyse %3000 artış anlamına gelen 8.000.000 görüntüden oluşan geniş eğitim bilgi seti ile HONOR AI Motion Sensing 2.0 artık 10’dan fazla sahnedeki en iyi anları daha hızlı yakalayabiliyor.

HONOR, üç kez Dünya Şampiyonu ve iki kez Olimpiyat şampiyonu olan Fransız Eskrimci Cécilia Berder ile işbirliği yaptı. Bu benzersiz fotoğraf çekimlerinde, netlikten ödün vermeden inanılmaz hızlı eskrim hareketlerini otomatik olarak yakalamak için yeni HONOR Magic6 Pro kullanıldı.

Bu işbirliğiyle HONOR Magic6 Pro’nun, Olimpiyatlarda en güzel kareleri yakalayabilen dünyadaki en iyi akıllı telefon kamerası olduğu kanıtlandı.

30 adet HONOR Magic6 Pro’nun hızlı hareketleri otomatik olarak yakaladığı ve tüm sahnelerin net bir şekilde kaydedildiği bu işbirliğinde, eskrimde profesyonel kameralarla bile yakalanması zor olan flaş gibi karmaşık tekniklere yer verildi.

Özellikleriyle fark yaratan yeni HONOR Magic6 serisi, 25 Şubat’ta Dünya Taşınabilir Kongresi MWC’de tanıtılacak. Lansmanı tüm dünyayla eş zamanlı izleyebilir, seriyle ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Magic 6 serisindeki yeni AI Hareket Algılama özelliği ve nasıl çalıştığı hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu