Haber

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Turu geçtik ama maçtan hafif sakatlıklarla kurtulduk.

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükseldikleri Gaziantep FK’yı 2-0 mağlup eden F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Turu geçtik ama çok şükür maçtan hafif sakatlıklarla kurtulduk.”

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turunda F.Bahçe, Gaziantep FK’nın konuğu oldu. Sarı-lacivertliler, rakibini Batshuayi’nin 2 golüyle 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, çeyrek finale çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kartal, “Öncelikle 2 hafta önce bu sahanın buradaki konumundan bahsetmiştim. Biz teknik direktörler olarak ülke futbolunun gelişmesi için çalışıyoruz. Her iki grup da bu sahada futbol oynamakta zorlandı. Oyuncularım” dedi. sahada pas alamadıklarını ve ayaklarının şiştiğini söyledi. Bugün 2 oyuncumuzun ayak bileklerinde rotasyon var. İyi maçlar çıkabilmesi için sahaların daha yeterli olması gerekiyor. Daha iyi olması lazım ki daha iyi olsun. Futbol oynanabilir. Bugün her iki grubun oyuncuları da ellerinden geleni yaptı. Ancak takımlar bu kötü zeminde ayakta kalmaya ve topu kontrol etmeye çalıştı. Gaziantep FK iyi bir kadro ve “Daha uygun yerde oynaması lazım. Maçı geçtik ama çok şükür maçı hafif sakatlıklarla atlattık. Böyle bir temelde kazanabileceğini bilmek bizi mutlu ediyor” dedi.

Lig maçının ardından, Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica’nın tabana yönelik eleştirilerine ilişkin son açıklamaları hakkındaki soruya İsmail Kartal yanıt verdi ve kendisiyle uğraşmak istemediğini belirtti. – GAZİANTEP

odunpazari-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu