Haber

TFF 3. Lig’de Normal Sezon Heyecanı Devam Ediyor

2022-2023 döneminde son 3 haftaya giren TFF 3. Lig’de normal sezon heyecanı yarın oynanacak müsabakalarla devam edecek.

Ligde normal sezon sonunda grup birincileri direkt olarak TFF 2. Lig’e çıkacak ve her ligden birer takım daha TFF 2. Lig’e yükselecek. Lideri takip eden beş takım play-off maçları oynayacak. 1. Grup’ta 3. Grup, 2. Grup’ta 2. Grup ve 3. Grup’ta 1. Grup Bölgesel Amatör Lig’e düşecek.

1. Grup

Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu’nun son 3 haftada en yakın rakibi Belediye Kütahyaspor’un 2 puan önünde olduğu 1. Grup’ta Eskişehirspor, Gema Polimer Şile Yıldızspor ve Yomraspor küme düşme hattında yer alıyor.

Bu gruplardan Eskişehirspor ve Gema Polimer Şile Yıldızspor bu hafta alınacak sonuçlara göre Bölgesel Amatör Lig’e gerileyebilir.

2. Grup

2. Grupta Alagöz Holding Iğdır FK 62, Karaman FK ise 61 puana sahip.

Ligde bir maç eksik olan Armoni Alanya Kestelspor ise 60 puanla 3. sırada yer alıyor. Yeşilyurt D.Ç Ofspor’un küme düşme hattındaki Yeşilyurt D.Ç Ofspor ve Bayrampaşaspor’dan düşmesi bu hafta kesinleşebilir.

3. Grup

68 Aksaray Belediyespor’un Kepez Belediyespor’un 3 puan önünde bulunduğu 3. Grupta, iki gruptan biri 2. Lig’e adını yazdıracak.

Bu haftaki karşılaşmayı Bursa Yıldırımspor’u konuk edecek 68 Aksaray Belediyespor kazanırsa ve Akhisarspor’u konuk edecek Kepez Belediyespor kaybederse Aksaray temsilcisi 2. Lig’e yükselmeyi garantileyecek.

Son sırada yer alan Niğde Anadolu FK lige daha önce veda etmişti.

kozlu-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu