Teknoloji

Volkswagen Amarok Türkiye’de Tanıtıldı: İşte Fiyatı

Alman otomobil devi Volkswagen, Türkiye’de tercih edilen arazi aracı amarok ‘nin yenilenmiş versiyonu Türkiye’de satışa sunuldu. Dikkat çekici özelliklere sahip olan otomobil, piyasa ortamı düşünüldüğünde makul bir fiyata satın alınabiliyor.

Peki yeni Volkswagen Amarok tüketiciye neler sunuyor? hadi bu Arazi aracıŞimdi tasarımına ve fiyatına daha yakından bakalım.

Karşınızda Volkswagen Amarok!

Volkswagen’in hafif ticari kategorisindeki arazi aracı artık eskisi gibi. agresif görünüyor . LED ön farları ve ön sis farları ile oldukça göze çarpan Volkswagen Amarok, çok renkli ön panjur tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak gibi görünüyor. Şunu da belirteyim; volkswagen amarok, Ford Ranger ile aynı platform üzerine inşa edildi. Bu, arazi araçlarının birbirine yaklaşmasını sağladı.

Volkswagen Amarok’un arkasına bakıldığında, dikey olarak yerleştirilmiş Işıkları görüyoruz. Basamak olarak da kullanılabilen tampondaki krom detaylar araca hoş bir hava katıyor. Bu sırada; Amarok’un açık kasası, satın alınan donanım paketine göre bazı özelleştirmeler sunacak. Örneğin Life paketi satın alındığında boş bir kasa ile karşılaşılacaktır. Paketteki macera (yukarıdaki versiyon) ayrıca kasayı kapatmak için bir bölme içerecektir. Ayrıca kabini olduğundan daha uzun gösteren bir bölme de Aventura paketinde yer alacak.

Volkswagen’in yeni arazi aracı, içine bindiğinizde hafif ticari bir araç olduğunu unutturacak cinsten. Çünkü bu araçta tam dijital Görüntü ekranı vardır. Orta konsolda ise 12.3 inçe ulaşan dikey bir multimedya ekranı yer alıyor. Ultra lüks vites topuzuTercih edildiği Volkswagen Amarok’ta ise orta konsolda araç kontrolünü sağlayan döner bir buton bizleri karşılıyor.

Yeni Volkswagen Amarok’un içi sadece görünüşte modern değil. araçta 25’ten fazla isteğe bağlı yardımcı sistem var. Bu içerikte; 360 derece kamera, park yardımı ve şerit takip sistemi gibi özellikler bu hafif ticari araçta bulunacak. Alt not olarak şunu verelim; Bu aracı satın aldığınızda 1.2 ton kargo veya 3.5 tonluk römorkAteş edebilirsin.

Volkswagen Amarok, kaputunun altında devasa canavarlara ev sahipliği yapıyor. Bu aracı satın almak istediğinizde 205 PS ve 500 Nm torka sahip 2.0 litrelik dört silindirli bir motor veya 240 PS ve 600 Nm torka sahip 2.0 litrelik dört silindirli bir motor seçebilirsiniz. V6 motorundan birini seçebilirsiniz. Dört tekerlekten çekiş sistemi ile donatılan Volkswagen Amarok, hem iş hem de hobi kullanıcılarına yönelik bir araçtır. acıtmayacakaraba türü.

Volkswagen’in internet sitesinde yer alan bilgilere göre yeni Amarok’ların fiyatları şu şekilde olacak:

  • Yaşam paketi:1.200.000 TL
  • Stil paketi:1.270.000 TL
  • Stil Artı paketi:1.350.000 TL
  • PanAmerika paketi:1.425.000 TL
  • Macera paketi:1.500.000 TL

Bunların lansmana özel fiyatlar olduğunun altını çizelim. Kampanya sona erdiğinde tüm modellerin fiyatı 100 bin TL zam yapılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu